Puur genieten en heerlijk eten staan voorop bij Restaurant – Bistro Hölterhof in Enschede.

Een monumentaal landhuis uit 1913 ooit vakantieverblijf van de familie Jannink, is in 2015 geheel vernieuwd tot “Bistro Hölterhof”, een restaurant aan de rand van Enschede. De ideale locatie voor een avondje uit eten in Enschede, een heerlijke lunch of een gezellige borrel.

Wilt u genieten van de nu al zeer bekende gekarameliseerde Spare-Ribs, de malse Tournedos en wat te denken van een visgerecht? Of eet u toch liever vegetarisch in ons restaurant? Kijk eens op onze menukaart of laat de keuken u verrassen met een verrassingsmenu. Uiteraard houden wij rekening met eventuele wensen. Laat het ons gerust weten.

Natuurgebied Aamsveen

Restaurant – Bistro Hölterhof is gelegen aan de rand van het natuurgebied Aamsveen in Enschede. Een plek waar u bij uitstek heerlijk kunt wandelen of fietsen. Na uw fietstocht of wandeling door het buitengebied van Enschede kunt u bij ons gezellig (na)genieten. Wat dacht u van koffie met onze overheerlijke zelfgemaakte appeltaart of een smakelijke lunch?

Lunchen in Enschede?

Ook voor een overheerlijke lunch kunt u terecht in onze sfeervolle bistro. Neem gerust vast een voorproefje op onze lunchkaart. Kom genieten van heerlijke lunchgerechten bij Bistro Hölterhof. Gaat u voor een uitsmijter, salade of wrap of kiest u toch voor één van onze specials?

Iets te vieren?

Hölterhof is de uitgelezen plek om het ja-woord te geven aan je geliefde. Onze prachtige tuin in combinatie met het monumentale landhuis is de ideale locatie voor een onvergetelijke dag. Heeft u iets te vieren? Een verjaardag of jubileum? Wij pakken graag onze agenda! Ook biedt Bistro Hölterhof in Enschede de mogelijkheid vergaderingen te beleggen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als trouwlocatie of vergaderlocatie.

Overnachten in Enschede?

Overnachten in ons hotel is mogelijk. Wij kunnen u diverse arrangementen aanbieden. Uiteraard beschikt ons restaurant over ruime parkeergelegenheid en gratis wifi.

RESERVEREN

BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.