VOORGERECHT
FOCACCIABROOD 9
GEBAKKEN MET KAAS EN KNOFLOOKBOTER. GESERVEERD MET BASILICUMPESTO EN PITTIGE SZECHUAN TAPENADE
TONIJN & BISQUE 13
SCHAALDIER GETROKKEN GEBONDEN BISQUE MET TONIJN EN GEBAKKEN HEILBOTSNIPPERS
ALBACORE TONIJN TARTAAR 14
TONIJNTARTAAR MET PAARSE BLOEMKOOL, WASABI & LIMOENMAYONAISE EN KROKANTJES VAN FURIKAKE
PORTOBELLO & CANTHARELLEN 12
COMPACT GEBAKKEN PORTOBELLO TAART, BEREID MET CANTHARELLEN, MENGSEL VAN BOURSIN, OUDE KAAS, GEBRUNEERDE NOTEN EN RUCOLA
CARPACCIO HOLTERHOF 13
BEREID MET NAGELHOUT EN CHAMPIGNONCRÈME, GESERVEERD MET PARMEZAAN, TRUFFELMAYONAISE, PIJNBOOMPITTEN EN MESCLUN
HOOFDGERECHT
GESERVEERD MET FRITES/AARDAPPEL EN SALADE
ENOKI CHAMPIGNONS & POMPOEN 24
GEFRITUURDE ENOKI CHAMPIGNONS & POMPOENPUREE, SPRUITJES EN HAZELNOOT
SLOW COOKED SHORT RIBS 29
13 UUR LANGZAAM GEGAARDE RUNDER SHORT RIBS MET TRUFFELMOUSSELINE, MORILLES JUS D’VEAU, KROKANTJES VAN SCHORSENEREN EN EEN CRUMBLE VAN GEROOSTERDE UIEN
HEILBOT & GARNALEN 26
200 GRAM GEBAKKEN HEILBOTFILET, KNOFLOOK GARNALEN, PREI, BEURRE BLANC SAUS EN KROKANTJES VAN PREI
SURF & TURF 29/34
200 GRAM TOURNEDOS, MET EEN KEUZE VOOR SUPPLEMENT BLACK TIGER GAMBA’S, TRUFFELMOUSSELINE, RODE PORT JUS D’VEAU EN KROKANTJES VAN PASTINAAK
NAGERECHT
BERLINER BOL 9
VERS GEBAKKEN BERLINER BOL, GEVULD MET BANKETBAKKERS MOUSSE, ROOD FRUIT EN WITTE CHOCOLADE CRUMBLE
PEACH COBBLER 9
GEKARAMELISEERDE PERZIKTAART MET SLAGROOM, KARAMELSAUS EN VANILLE ROOMIJS
RESERVEREN
BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.