VOORGERECHT

FOCACCIABROOD 9

GEBAKKEN MET KAAS EN KNOFLOOKBOTER. GESERVEERD MET BASILICUMPESTO EN PITTIGE SZECHUAN TAPENADE

TONIJN & BISQUE 13

SCHAALDIER GETROKKEN GEBONDEN BISQUE MET TONIJN EN GEBAKKEN HEILBOTSNIPPERS

ALBACORE TONIJN TARTAAR 14

TONIJNTARTAAR MET PAARSE BLOEMKOOL, WASABI & LIMOENMAYONAISE EN KROKANTJES VAN FURIKAKE

PORTOBELLO & CANTHARELLEN 12

COMPACT GEBAKKEN PORTOBELLO TAART, BEREID MET CANTHARELLEN, MENGSEL VAN BOURSIN, OUDE KAAS, GEBRUNEERDE NOTEN EN RUCOLA

CARPACCIO HOLTERHOF 13

BEREID MET NAGELHOUT EN CHAMPIGNONCRÈME, GESERVEERD MET PARMEZAAN, TRUFFELMAYONAISE, PIJNBOOMPITTEN EN MESCLUN

HOOFDGERECHT

GESERVEERD MET FRITES/AARDAPPEL EN SALADE

ENOKI CHAMPIGNONS & POMPOEN 24

GEFRITUURDE ENOKI CHAMPIGNONS & POMPOENPUREE, SPRUITJES EN HAZELNOOT

SLOW COOKED SHORT RIBS 29

13 UUR LANGZAAM GEGAARDE RUNDER SHORT RIBS MET TRUFFELMOUSSELINE, MORILLES JUS D’VEAU, KROKANTJES VAN SCHORSENEREN EN EEN CRUMBLE VAN GEROOSTERDE UIEN

HEILBOT & GARNALEN 26

200 GRAM GEBAKKEN HEILBOTFILET, KNOFLOOK GARNALEN, PREI, BEURRE BLANC SAUS EN KROKANTJES VAN PREI

SURF & TURF 29/34

200 GRAM TOURNEDOS, MET EEN KEUZE VOOR SUPPLEMENT BLACK TIGER GAMBA’S, TRUFFELMOUSSELINE, RODE PORT JUS D’VEAU EN KROKANTJES VAN PASTINAAK

NAGERECHT

BERLINER BOL 9

VERS GEBAKKEN BERLINER BOL, GEVULD MET BANKETBAKKERS MOUSSE, ROOD FRUIT EN WITTE CHOCOLADE CRUMBLE

PEACH COBBLER 9

GEKARAMELISEERDE PERZIKTAART MET SLAGROOM, KARAMELSAUS EN VANILLE ROOMIJS

RESERVEREN

BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.