VOORGERECHT

GEFRITUURDE BURRATA 9

MOZZARELLA MET PESTO EN ZONGEDROOGDE TOMATEN CRÈME EN BASILICUM OLIE

ZWEEDS TUNNBRÖD 10.5

ZWEEDS TUNNBRÖD INGEROLD MET GEMARINEERDE RUNDERLENDE, TRUFFELMAYONAISE, PIJNBOOMPITTEN EN PARMEZAANSE KAAS

GEGRATINEERDE CAMEMBERT 11.5

GEGRATINEERDE CAMEMBERT MET VIJGEN TOAST, WALNOTEN EN STOOFPERENCOMPOTE

HUISGEROOKTE EENDENBORST 9.5

GEROOKTE EENDENBORST MET KRENTENWEGGE CROUTON, KRUIDENSLA EN TRUFFELMAYONAISE

TAMME KASTANJE SOEP 8.5

GEBONDEN KASTANJE SOEP MET CRÈME FRAÎCHE

FRANSE UIENSOEP 8.5

FRANSE UIENSOEP GEGRATINEERD MET GRUYÈRE

MOSTERDSOEP 8.5

MOSTERDSOEP GESERVEERD IN EEN AFGEBAKKEN BOL

HOOFDGERECHT

GESERVEERD MET FRITES/AARDAPPEL EN SALADE

HERT & WILD ZWIJN 21.5

GNOCCHI MET LANGZAAM GEGAARD VLEES VAN HERT EN WILD ZWIJN, CANTHARELLEN, BOS EN KRAB PADDESTOELEN, PARMIGIANO REGGIANO EN JUS DE VEAU ROOMSAUS

HERTENBIEFSTUK 24.5

HERTENBIEFSTUK MET STOOFPEERTJES, PISTACHE MOUSSELINE EN GEROOKTE KNOFLOOKJUS

SHORT RIB 23.5

RUNDER SHORT RIB LANGZAAM GEGAARDE, MET FLUWEELZACHTE PISTACHE MOUSSELINE, GEROOKTE KNOFLOOKJUS EN CANTHARELLEN

KIPSATÉ 16.5

MALSE KIPSATÉ VAN KIPFILET, MET SATÉSAUS, GEBAKKEN UITJES EN KROEPOEK

CHEF’S RIBS 18.5

ONZE LANGZAAM GEGAARD SPARE-RIBS MET KETJAP KARAMEL LAK

EN PAPILLOTE 21.5

ZALMFILET VERPAKT GEGAARD SAMEN MET EEN GROENTE MIX VAN PREI, SHIITAKE, PAPRIKA EN WINTERPEEN MET WITTE WIJN

SKREI 22

WINTERKABELJAUW MET KROKANTE VERSE KRUIDENKORST, GEBRANDE DOPERWTEN KNOLSELDERIJPUREE MET BEURRE BLANC SAFFRAAN SAUS

GNOCCHI BIMI 18.5

GNOCCHI MET GEBAKKEN BIMI’S, RODE UI, CANTHARELLEN, POMPOEN EN WASABI SESAM

GEVULDE POMPOEN 18.5

GEGRATINEERDE POMPOEN GEVULD MET POMPOEN RISOTTO, NOTENMIX EN VIJGEN

Nagerecht

LOTUS CHEESECAKE 8.5

LOTUS CHEESECAKE MET WITTE CHOCOLADE PASSIEVRUCHTEN GANACHE EN CARAMEL

AMARENA 11

ITALIAANSE MERINGUE | MOUSSE VAN AMARENA | CHOCOLADE KROKANTJES | AMARENA IJS

PARFAIT 8

CARAMEL PARFAIT | HAZELNOOT | WITTE CHOCOLADE SCHUIM

DAME BLANCHE NOËL 8

VANILLE IJS MET CHOCOLADE SAUS, NOTENCRUNCH EN SLAGROOM

RESERVEREN

BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.