VOORGERECHT

MILLE-FEUILLE  11.5

MARBRE | EEND | KALKOEN | RODE PORT STROOP

QUEUE DE BOEUF 8.75

OSSENSTAARTSOEP | RUNDVLEES | ERWTEN | WORTEL

THON TRANCHÉ 12.5

CARPACCIO | TONIJN | COQUILLES | KAPPERTJES

RIDEAU DE BETTERAVE 10.5

BIETEN | KNOLSELDERIJ | BLOEMEN | GEITENKAAS

BOEUF 11.5

BURGER | BRISKET | GECARAMELISEERDE UI | COLESLAW

VOOR DE KINDEREN

CRÈME DE TOMATE 6.5

TOMATENSOEP | OMELET | PREI | BROOD

CHEF’S RIBS 17.5

SPARE-RIBS | KETJAP KARAMEL LAK | GUACAMOLE | ZURE ROOM

KIPSATÉ 14.5

KIPSATÉ | SATÉSAUS | GEDROOGDE UITJES | KROEPOEK

HOOFDGERECHT

GESERVEERD MET FRITES/AARDAPPEL EN SALADE

GIBIER 23.5

FAZANT | FARCE PADDESTOELEN | ROULEAUX | SHERRY JUS

CRUSTACÉ 39.5

1/2 KREEFT | HOLLANDSE GARNALEN | DUXELLES | BOTERCREME

BOEUF 22.5

BAVETTE | TRUFFELMOUSSELINE | MINI PAPRIKA | SCHORSENEREN

VOLAILLE 19.5

BOERDERIJ EEND | FILET | BITTERBAL | GRAND MARNIER |JUS DE VEAU

TOURNEDOS 28.5

TRUFFELMOUSSELINE | MORILLES JUS

POISSON 21.5

KABELJAUW | PADDESTOELEN | KRAB | LANGOUSTINES | BEURRE BLANC

VÉGÉTARIEN 17.5

LOEMPIA | COUSCOUS | TOMAAT | BLOEMKOOL MOUSSELINE

Nagerecht

PUISSANT SAVOUREUX 8

CHOUX | PRALINE | MERINGUE | MARSHMALLOW CREME | PISTACHE

BOULE DE NOËL 8

KERSTBAL | PASSIEVRUCHT | CHAMPAGNE | CHOCOLADE MOUSSE

SAPIN DE NOËL 11

KERSTBOOM | CHOCOLADE PARELS | KARAMEL PRALINE |AARDE VAN BROWNIE

RESERVEREN

BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.