VOORGERECHTEN

PLANKJE BROOD 5.75

WIT & BRUIN BREEKBROOD | 4 HUISGEMAAKTE DIPS

CARPACCIO 12

PIJNBOOMPITTEN | TRUFFELMAYONAISE | PARMEZAANSE KAAS | ZONGEDROOGDE TOMATEN | TRUFFEL OLIE

GEFRITUURDE RISOTTO ARANCINI 11

MOZZARELLA | PANKO | RISOTTO | BASILICUM OLIE | PARMEZAAN | RUCOLA

GEGRATINEERDE CAMEMBERT 11

CAMEMBERT | BRAMEN | HONING | WALNOTEN | RUCOLA

BLACK TIGER SHRIMPS 13

5 GEPELDE BLACK TIGER GAMBA’S | FRISÉE | SRIRACHA MAYO | WASABI

GEGRATINEERDE FRANSE UIENSOEP 7

GEKARAMELISEERDE UI | CROUTON | GRUYÈRE

MOSTERDSOEP 7

VERS AFGEBAKKEN BOL | ROMIGE MOSTERDSOEP | SPEKJES | RODE UI

VEGA

PASTA PADDESTOELEN 17

PADDENSTOELENMIX | GROENE KRUIDENCREME | SPAGHETTI | PESTO | ROMANESCO

RISOTTO VEGA 16.5

RISOTTO | ROMANESCO | DOPERWT | NOTENMIX | RICOTTA | ASPERGE

PASTA VEGANISTISCH 17

PLANTAARDIGE KOOKROOM | SPINAZIE | BASILICUM | ASPERGE | PASTA | ZONGEDROOGDE TOMAAT

VIS

RISOTTO GAMBA 19

RISOTTO | GAMBA’S | ASPERGE | RODE UI | BASILICUM | PARMEZAAN

KABELJAUW 21

200 GRAM KABELJAUW | ASPERGES | SPINAZIE | WITTE WIJN SAFFRAAN SAUS

VLEES

KOGELBIEFSTUK 21

200 GRAM KOGELBIEFSTUK | GEROOKTE KNOFLOOK JUS DE VEAU | KNOLSELDERIJ

BLACK ANGUS RIB-EYE 29

300 GRAM RIB-EYE | ASPERGES | RODE PORT JUS DE VEAU

RISOTTO STEAK 23

150 GRAM GETRANCHEERDE BIEFSTUK | SAFFRAAN RISOTTO | GEROOKTE KNOFLOOK JUS DE VEAU

CHEF’S RIBS 19.5

LANGZAAM GEGAARDE RIBS | KETJAP KARAMEL LAK

KIPSATE PIRI PIRI 19.5

MALSE KIPSATE | SATESAUS | GEBAKKEN UITJES | KROEPOEK

SCHNITZEL HÖLTERHOF 16

300 GRAM SCHNITZEL | CHAMPIGNONSAUS | OF | GEBAKKEN BRIE, CHILI EN WALNOTEN

BEEF & ONION BURGER 16

200 GRAM RUNDERBURGER | CHEDDAR | BACON | GEKARAMELISEERDE UIEN | AUGURK | RUCOLA | MOSTERDMAYONAISE | GEFRITUURDE UIENRINGEN

CRISPY CHICKEN STYLE BURGER 21

KIPFILET GEPANEERD IN NACHO KRUIM | KOKOSMARINADE | ZOET ZURE RODE UI | WASABI CITROEN MAYONAISE | ZOETE AARDAPPEL FRIET

 Alle vleesgerechten worden geserveerd met huisgemaakte garnituur

Supplement

EXTRA FRIET 2

EXTRA SAUS 0.5

Nagerechten

APPELGEBAK 5

KARAMELSAUS | SLAGROOM | WITTE CHOCOLADE CRUNCH | VANILLE ROOMIJS

LOTUS CHEESECAKE 7

LOTUS CHEESECAKE | WITTE CHOCOLADE PASSIEVRUCHTEN MOUSSE

DUO MOUSSE 8

WITTE CHOCOLADE MOUSSE | DONKERE CHOCOLADE MOUSSE | KLETSKOPPEN | ROOD FRUIT

DAME BLANCHE 6.5

CHOCOLADE BOL | VANILLE ROOMIJS | WARME CHOCOLADE SAUS | WITTE CHOCOLADE CRUNCH | SLAGROOM

DUO BROWNIE 9

SMEUÏGE BROWNIE VAN WITTE & DONKERE CHOCOLADE | GEZOUTEN KARAMEL IJS | HANGOP | ROOD FRUIT | GEZOUTEN NOTEN

SORBET 7.5

3 BOLLEN SORBETIJS | COULIS | ROOD FRUIT | SLAGROOM

Lunchen?

Bekijk onze lunchkaart voor een overheerlijke lunch

RESERVEREN

BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.