VOORGERECHTEN

MANDJE BROOD 5.75

GUACAMOLE | KNOFLOOKSAUS | KRUIDENBOTER

CARPACCIO 11.5

PIJNBOOMPITTEN | TRUFFELMAYO | PARMEZAANSEKAAS | ZONGEDROOGDE TOMATEN

ZALMTARTAAR 10.5

LIMOENCRÈME | KROKANTJES | AVOCADO

GROENE CURRY 10.5

KIP | KOKOSMELK | SPERZIEBONEN | HUISGEMAAKTE CURRYPASTA

EENDENRILETTE 9.5

SUIKERBROOD | KALKOEN | ACETO

FRANSE UIENSOEP 6.5

CROUTON | GRUYÈRE | RODE UI

KNOLSELDERIJ APPELSOEP 6.5

KNAPPERIG RUNDVLEES | OF | BLAUWSCHIMMELKAAS

MOSTERDSOEP 6.5

MOSTERDSOEP | SPEKJES | GESERVEERD IN EEN BOL

SALADES

SALADE GEITENKAAS 11.5

MESCLUN | DRESSING | GEITENKAAS | HONING | WALNOTEN | PAPRIKA

SALADE GAMBA 11.5

MESCLUN | DRESSING | GAMBA’S | RODE UI | KOMKOMMER

SALADE BIEFSTUK 12.5

MESCLUM | DRESSING| CHAMPIGNONS | UI | BIEFSTUKPUNTJES | TRUFFELMAYONAISSE

CAESAR SALAD 11.5

MESCLUN | DRESSING | GEROOKTE KIPFILET | SPEK | EI

SALADE TONIJN & AVOCADO 12.5

MESCLUN | DRESSING | TONIJN | AVOCADO | GEKOOKT EI | GEROOKTE ZALM

VEGA

PASTA PADDESTOELEN 14.5

PADDESTOELEN MIX | GROENE KRUIDENCREME | PAPPARDELLE

VEGAPADDOBURGER 13.5

BOURSIN | PADDESTOELEN | UIENCOMPOTE | CREME FRAICHE | TOMAAT | RUCOLA | MOSTERDMAYONAISSE

GROENTEQUICHE 17.5

ZOETE AARDAPPEL | DIVERSE GROENTE

VIS

PASTA GAMBAS 14.5

KNOFLOOK | BASILICUM | PAPPARDELLE

KABELJAUW 22.5

PADDESTOELEN | KRAB | LANGOUSTINE | BEURRE BLANC

VISMIX 19.5

3 SOORTEN VIS | LANGOUSTINE | BISQUE

VLEES

BIEFSTUK 19.5

200 GRAM KOGELBIEFSTUK | RODE PORT JUS | RODE UIEN COMPOTE

RIB-EYE 21.5

225 GRAM RIB-EYE | KNOLSELDERIJ | COGNAC JUS

CHEF’S RIBS 17.5

SPARE-RIBS | KETJAP KARAMEL LAK

KIPSATÉ 15

KIPSATÉ | SATÉSAUS | GEBAKKEN UITJES | KROEPOEK

SCHNITZEL 14.5

CHAMPIGNONSAUS | OF | GEBAKKEN BRIE, CHILLI EN WALNOTEN

BEEFBURGER 13.5

CHEDDAR | BACON| UIENCOMPOTE | TOMAAT | RUCOLA | MOSTERDMAYONAISSE

 Alle vleesgerechten worden geserveerd met huisgemaakte garnituur

Nagerechten

FLEUR D’AMOUR 7.5

VIJGEN | DADELS | SPECERIJEN | FILODEEG | VANILLE IJS

WEKELIJKS DESSERT VAN DE PATISSIER 8.5

DAME BLANCHE 6.5

VANILLE IJS | CHOCOLADE SAUS | NOTENCRUNCH | SLAGROOM

KAASPLATEAU 11

5 SOORTEN KAAS | GLAASJE RODE PORT | VIJGENCOMPOTE | GEROOSTERDE BRIOCHE

Lunchen?

Bekijk onze lunchkaart voor een overheerlijke lunch

RESERVEREN

BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.