VOORGERECHTEN
PLANKJE BROOD 5.75
WIT & BRUIN BREEKBROOD | 4 HUISGEMAAKTE DIPS
CARPACCIO 12
PIJNBOOMPITTEN | TRUFFELMAYONAISE | PARMEZAANSE KAAS | ZONGEDROOGDE TOMATEN | TRUFFEL OLIE
GEFRITUURDE RISOTTO ARANCINI 11
MOZZARELLA | PANKO | RISOTTO | BASILICUM OLIE | PARMEZAAN | RUCOLA
GEGRATINEERDE CAMEMBERT 11
CAMEMBERT | BRAMEN | HONING | WALNOTEN | RUCOLA
BLACK TIGER SHRIMPS 13
5 GEPELDE BLACK TIGER GAMBA’S | FRISÉE | SRIRACHA MAYO | WASABI
GEGRATINEERDE FRANSE UIENSOEP 7
GEKARAMELISEERDE UI | CROUTON | GRUYÈRE
MOSTERDSOEP 7
VERS AFGEBAKKEN BOL | ROMIGE MOSTERDSOEP | SPEKJES | RODE UI
VEGA
PASTA PADDESTOELEN 17
PADDENSTOELENMIX | GROENE KRUIDENCREME | SPAGHETTI | PESTO | ROMANESCO
RISOTTO VEGA 16.5
RISOTTO | ROMANESCO | DOPERWT | NOTENMIX | RICOTTA | ASPERGE
PASTA VEGANISTISCH 17
PLANTAARDIGE KOOKROOM | SPINAZIE | BASILICUM | ASPERGE | PASTA | ZONGEDROOGDE TOMAAT
VIS
RISOTTO GAMBA 19
RISOTTO | GAMBA’S | ASPERGE | RODE UI | BASILICUM | PARMEZAAN
KABELJAUW 21
200 GRAM KABELJAUW | ASPERGES | SPINAZIE | WITTE WIJN SAFFRAAN SAUS
VLEES
KOGELBIEFSTUK 21
200 GRAM KOGELBIEFSTUK | GEROOKTE KNOFLOOK JUS DE VEAU | KNOLSELDERIJ
BLACK ANGUS RIB-EYE 29
300 GRAM RIB-EYE | ASPERGES | RODE PORT JUS DE VEAU
RISOTTO STEAK 23
150 GRAM GETRANCHEERDE BIEFSTUK | SAFFRAAN RISOTTO | GEROOKTE KNOFLOOK JUS DE VEAU
CHEF’S RIBS 19.5
LANGZAAM GEGAARDE RIBS | KETJAP KARAMEL LAK
KIPSATE PIRI PIRI 19.5
MALSE KIPSATE | SATESAUS | GEBAKKEN UITJES | KROEPOEK
SCHNITZEL HÖLTERHOF 16
300 GRAM SCHNITZEL | CHAMPIGNONSAUS | OF | GEBAKKEN BRIE, CHILI EN WALNOTEN
BEEF & ONION BURGER 16
200 GRAM RUNDERBURGER | CHEDDAR | BACON | GEKARAMELISEERDE UIEN | AUGURK | RUCOLA | MOSTERDMAYONAISE | GEFRITUURDE UIENRINGEN
CRISPY CHICKEN STYLE BURGER 21
KIPFILET GEPANEERD IN NACHO KRUIM | KOKOSMARINADE | ZOET ZURE RODE UI | WASABI CITROEN MAYONAISE | ZOETE AARDAPPEL FRIET
Alle vleesgerechten worden geserveerd met huisgemaakte garnituur
Supplement
EXTRA FRIET 2
EXTRA SAUS 0.5
Nagerechten
APPELGEBAK 5
KARAMELSAUS | SLAGROOM | WITTE CHOCOLADE CRUNCH | VANILLE ROOMIJS
LOTUS CHEESECAKE 7
LOTUS CHEESECAKE | WITTE CHOCOLADE PASSIEVRUCHTEN MOUSSE
DUO MOUSSE 8
WITTE CHOCOLADE MOUSSE | DONKERE CHOCOLADE MOUSSE | KLETSKOPPEN | ROOD FRUIT
DAME BLANCHE 6.5
CHOCOLADE BOL | VANILLE ROOMIJS | WARME CHOCOLADE SAUS | WITTE CHOCOLADE CRUNCH | SLAGROOM
DUO BROWNIE 9
SMEUÏGE BROWNIE VAN WITTE & DONKERE CHOCOLADE | GEZOUTEN KARAMEL IJS | HANGOP | ROOD FRUIT | GEZOUTEN NOTEN
SORBET 7.5
3 BOLLEN SORBETIJS | COULIS | ROOD FRUIT | SLAGROOM
RESERVEREN
BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.