VOORGERECHTEN
MANDJE BROOD 5.75
GUACAMOLE | KNOFLOOKSAUS | KRUIDENBOTER
CARPACCIO 11.5
PIJNBOOMPITTEN | TRUFFELMAYO | PARMEZAANSEKAAS | ZONGEDROOGDE TOMATEN
ZALMTARTAAR 10.5
LIMOENCRÈME | KROKANTJES | AVOCADO
GROENE CURRY 10.5
KIP | KOKOSMELK | SPERZIEBONEN | HUISGEMAAKTE CURRYPASTA
EENDENRILETTE 9.5
SUIKERBROOD | KALKOEN | ACETO
FRANSE UIENSOEP 6.5
CROUTON | GRUYÈRE | RODE UI
KNOLSELDERIJ APPELSOEP 6.5
KNAPPERIG RUNDVLEES | OF | BLAUWSCHIMMELKAAS
MOSTERDSOEP 6.5
MOSTERDSOEP | SPEKJES | GESERVEERD IN EEN BOL
SALADES
SALADE GEITENKAAS 11.5
MESCLUN | DRESSING | GEITENKAAS | HONING | WALNOTEN | PAPRIKA
SALADE GAMBA 11.5
MESCLUN | DRESSING | GAMBA’S | RODE UI | KOMKOMMER
SALADE BIEFSTUK 12.5
MESCLUM | DRESSING| CHAMPIGNONS | UI | BIEFSTUKPUNTJES | TRUFFELMAYONAISSE
CAESAR SALAD 11.5
MESCLUN | DRESSING | GEROOKTE KIPFILET | SPEK | EI
SALADE TONIJN & AVOCADO 12.5
MESCLUN | DRESSING | TONIJN | AVOCADO | GEKOOKT EI | GEROOKTE ZALM
VEGA
PASTA PADDESTOELEN 14.5
PADDESTOELEN MIX | GROENE KRUIDENCREME | PAPPARDELLE
VEGAPADDOBURGER 13.5
BOURSIN | PADDESTOELEN | UIENCOMPOTE | CREME FRAICHE | TOMAAT | RUCOLA | MOSTERDMAYONAISSE
GROENTEQUICHE 17.5
ZOETE AARDAPPEL | DIVERSE GROENTE
VIS
PASTA GAMBAS 14.5
KNOFLOOK | BASILICUM | PAPPARDELLE
KABELJAUW 22.5
PADDESTOELEN | KRAB | LANGOUSTINE | BEURRE BLANC
VISMIX 19.5
3 SOORTEN VIS | LANGOUSTINE | BISQUE
VLEES
BIEFSTUK 19.5
200 GRAM KOGELBIEFSTUK | RODE PORT JUS | RODE UIEN COMPOTE
RIB-EYE 21.5
225 GRAM RIB-EYE | KNOLSELDERIJ | COGNAC JUS
CHEF’S RIBS 17.5
SPARE-RIBS | KETJAP KARAMEL LAK
KIPSATÉ 15
KIPSATÉ | SATÉSAUS | GEBAKKEN UITJES | KROEPOEK
SCHNITZEL 14.5
CHAMPIGNONSAUS | OF | GEBAKKEN BRIE, CHILLI EN WALNOTEN
BEEFBURGER 13.5
CHEDDAR | BACON| UIENCOMPOTE | TOMAAT | RUCOLA | MOSTERDMAYONAISSE
Alle vleesgerechten worden geserveerd met huisgemaakte garnituur
Nagerechten
FLEUR D’AMOUR 7.5
VIJGEN | DADELS | SPECERIJEN | FILODEEG | VANILLE IJS
WEKELIJKS DESSERT VAN DE PATISSIER 8.5
DAME BLANCHE 6.5
VANILLE IJS | CHOCOLADE SAUS | NOTENCRUNCH | SLAGROOM
KAASPLATEAU 11
5 SOORTEN KAAS | GLAASJE RODE PORT | VIJGENCOMPOTE | GEROOSTERDE BRIOCHE
RESERVEREN
BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.