Puur genieten en heerlijk eten staan voorop bij Bistro Hölterhof in Enschede.

Ons monumentaal landhuis uit 1913 wat ooit een vakantieverblijf van de familie Jannink was, is in 2015 geheel vernieuwd tot “Bistro Hölterhof”, een bistro aan de rand van Enschede. De ideale locatie voor een avondje uit eten in Enschede, een heerlijke lunch of een gezellige borrel.

Wilt u genieten van de nu al zeer bekende gekarameliseerde Spare-Ribs, de malse Tournedos en wat te denken van een visgerecht? Of eet u toch liever vegetarisch in onze bistro? Kijk eens op onze menukaart of laat de keuken u verrassen met een verrassingsmenu. Uiteraard houden wij rekening met eventuele wensen. Laat het ons gerust weten.

Natuurgebied Aamsveen, een rustiek stukje Twente

Bistro Hölterhof is gelegen aan de rand van het natuurgebied Aamsveen in Enschede. Een plek in het mooie Twente waar u bij uitstek heerlijk kunt wandelen of fietsen. Na uw fietstocht of wandeling door het buitengebied van Enschede kunt u bij ons gezellig (na)genieten. Wat dacht u van koffie met onze overheerlijke zelfgemaakte appeltaart of een smakelijke lunch?

Lunchen in Enschede?

Ook voor een overheerlijke lunch kunt u terecht in onze sfeervolle bistro. Neem gerust vast een voorproefje op onze lunchkaart. Kom genieten van heerlijke lunchgerechten bij Bistro Hölterhof. Gaat u voor een uitsmijter, salade of wrap of kiest u toch voor één van onze specials?

Iets te vieren?

Hölterhof is de uitgelezen plek om het ja-woord te geven aan je geliefde. Onze prachtige tuin in combinatie met het monumentale landhuis is de ideale locatie voor een onvergetelijke dag. Heeft u iets te vieren? Een verjaardag of jubileum? Wij pakken graag onze agenda! Ook biedt Bistro Hölterhof in Enschede de mogelijkheid vergaderingen te beleggen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als trouwlocatie of vergaderlocatie.

Overnachten in Enschede?

Overnachten in ons hotel is mogelijk. Wij kunnen u diverse arrangementen aanbieden. Uiteraard beschikt ons restaurant over ruime parkeergelegenheid en gratis wifi.

RESERVEREN

BEL of MAIL ONS GERUST OM UW TAFEL TE RESERVEREN.